Latest posts

Filtres actius

GOTES MITIGADORES DE...

0 Review(s) 
Preu 7,00 

Gotes per a l'acne Índia són eficaces en el tractament dels barbs. Tenen propietats antisèptiques i antibacterianes.

Els ingredients naturals continguts en la fórmula garanteixen una acció suau però efectiva i efectes a llarg termini. Les gotes acceleren la curació d'imperfeccions i petites ferides, i prevenen canvis posteriors en la pell.

Ingredients actius:

Oli d'arbre de te: té propietats desinfectants i antibacterianes. Funciona com un agent bactericida contra els bacteris anaerobis que causen l'acne.

Oli de cànem: proporciona una hidratació adequada, regenera la pell i la fa més elàstica. Útil per a afeccions de la pell com a psoriasi, èczema i seborrea. Té la capacitat de regular la secreció de seu, evitant així els brots.

Extracte de lavanda: dona suport a la curació de ferides després de brots.

Ús: Aplicació 1 gota en un *bastoncillo de cotó i apliqui-ho en el lloc. La inflamació hauria de desaparèixer en 2-3 dies.

INGREDIENTS: aigua, miristat d'isopropil, glicerina, estearats de gliceril, oli de llavors de cannabis sativa, parabè num líquid, oli de fulla de melaleuca alternifolia, alcohol cetearílic, ceteareth-20, carbomer, trietanolamina, oli de Lavandula angustifolia, benzil alcohol, àcid deshidroacètic, limonè, linalool.