Alimentació i cosmètica natural de cànem

Disposem d'una àmplia gamma de productes d'alimentació, cosmètica natural i benestar derivats del cànem

Una àmplia selecció de productes premium amb cànem, podem oferir al públic i al majorista de manera immediata productes d'alimentació, cosmètica natural i productes relacionats amb la cura de la pell i de la salut, els nostres productes estan avalats, testats i registrats a la Unió Europea i compleixen amb tots els requisits necessaris per a ser comercialitzats a Espanya.

Els millors productes

Oli de Cànem

Un secret a veus, utilitzat durant milers d'anys.

Produïm i comercialitzem el que la naturalesa amb la seva saviesa ens proporciona una infinitat de productes que ajuden el nostre organisme a generar defenses contra les agressions contínues a les quals ens sotmet la pròpia vida.

Onsale products

Set SPA a casa
  • De rebaixa!
  • -14,50 
  • Paquet
-14,50 

Set SPA a casa

1 Review(s) 
Preu regular 40,00  Preu 25,50 

Gaudeix d'un Spa en la teva pròpia casa!

El set SPA a casa inclou tres cosmètics de cànem orgànic que t'ajudaran a cuidar la teva pell de manera natural. Comprant en el set, estalvies i reps els productes en una caixa ecològica decorada amb fulles de cànem! perfecta per a fer un regal molt especial!

El set SPA a casa conté:

  • Exfoliante orgànic amb sucre de coco.
  • Màscara ecològica regeneradora amb CBD.
  • Oli de massatge de cítrics.

Aquest producte es fabrica sobre comanda. Pel fet que tots els seus productes són orgànics, es fabrica i s'envia en uns 15 dies per a allargar la durada dels productes.

L'inici de l'estiu és una època de grans canvis climatològics i la nostra pell suportarà altes temperatures radiacions solars i deshidratació.

Aquests canvis afecten el nostre sistema immunològic i sobretot a la nostra pell.

Per això hem de començar a preparar el nostre organisme amb les riqueses que la pròpia naturalesa ens ofereix, i així afrontar aquests canvis de manera natural i sana.

Protegeix el teu sistema immunològic, el teu cabell i la teva pell amb productes naturals, la nostra cosmètica aporta gran quantitat de nutrients elasticitat i vitamines a la teva pell, l'oli i els aliments de cànem protegeixen el teu sistema immune i aporten tots els nutrients i vitamines necessaris per al teu benestar.

Latest posts