Latest posts

Packs de productes cosmetics de cànem i CBD

Regala't o regala els nostres exclusius packs de productes de cosmètica i alimentació natural de cànem. Escull entre les nostres opcions prèviament seleccionades amb cura o personalitza el teu propi pack a mida. Nosaltres ens encarreguem de enviar-ho amb estil en una caixa de cartró reciclat respectuosa amb el medi ambient, que podràs reutilitzar de manera creativa. Descobreix l'experiència única que ofereixen els nostres productes i contribueix al cuidat del medi ambient amb envasos sostenibles. Fes la teva comanda ara i experimenta la naturalitat i qualitat que només trobaràs en els nostres productes!

Filtres actius

Set SPA a casa

1 Review(s) 
Preu 25,50 

Gaudeix d'un Spa en la teva pròpia casa!

El set SPA a casa inclou tres cosmètics de cànem orgànic que t'ajudaran a cuidar la teva pell de manera natural. Comprant en el set, estalvies i reps els productes en una caixa ecològica decorada amb fulles de cànem! perfecta per a fer un regal molt especial!

El set SPA a casa conté:

  • Exfoliante orgànic amb sucre de coco.
  • Màscara ecològica regeneradora amb CBD.
  • Oli de massatge de cítrics.

Aquest producte es fabrica sobre comanda. Pel fet que tots els seus productes són orgànics, es fabrica i s'envia en uns 15 dies per a allargar la durada dels productes.