Enviaments i devolucions

El seu paquet d'enviament. 

Els paquets habitualment s'envien aproximadament 24 hores Després de la recepción del pagament i s'envien a través de DHL, *Fedex, UPS, *GLS o Correus, amb seguiment i lliurament amb signatura, depenent del seu destí. Qualsevol de les opcions d'enviament que triï, disposarà d'un enllaç per a rastrejar el seu paquet en línia.

Els enviaments a Espanya són gratuïts a partir de 50,00 €, els enviaments a Europa són gratuïts a partir de 100,00 € de compra.

Si el seu paquet arriba deteriorat, informe al transportista immediatament i iniciï una reclamació, en cas contrari el transportista no es *hara càrrec dels danys produïts en la mercaderia.

En les despeses d'enviament s'inclouen les despeses de manipulació i embalatge, així com les despeses de transport fins al seu domicili. Les tarifes són fixes, mentre que les tarifes de transport varien segons el pes total i el destí de l'enviament. Li recomanem que agrupi els seus articles en un solo demanat. No podem agrupar dues comandes separades si han estat realitzats per separat, i s'aplicaran tarifes d'enviament a cadascun de les comandes. El seu paquet serà enviat sota la seva responsabilitat i vostè assumeix els riscos, consulti les nostres tarifes especials amb assegurança inclosa, tenim especial cura en embalar els objectes fràgils i els paquets són adequats per a arribar a destí sense incidències.

Les caixes estan fetes especialment per a conservar el producte intacte i els seus articles estan molt ben protegits.

Indiacosmetics