termes-i-condicions-d-us

Si us plau comprovi i verifiqui acuradament el seu enviament quan el rebi, per a assegurar-se que no hagi sofert danys durant el transport. Si ha sofert danys necessitem que fotografiï el paquet i ens faci arribar les fotografies al correu electrònic info@indiacosmetics.es

Si desitja retornar un article, pot fer-lo dins dels 14 dies posteriors a la recepció. Rebrà un reemborsament complet dins dels trenta dies posteriors a la recepció de l'article. Els articles han de retornar-se nous sense obrir i en les condicions en les quals van ser rebuts. Adjunti informació bancària i del seu compte i el numero de comanda. Conservi el seu rebut de correu o de l'empresa de paqueteria per la qual retorna la mercaderia com a prova d'enviament. Les despeses d'enviament i devolució són a càrrec i del client.

Verifiqui i comprovi acuradament l'enviament a la recepció per a assegurar-se que no hagi sofert danys durant el transport.

Totes les reclamacions per productes danyats han de fer-se com a màxim 48 hores després de la recepció de l'enviament.

Venem productes que contenen *cannabidiol i no fem cap publicitat respecte a cap benefici addicional o medicinal dels productes que contenen *cannabidiol.

Els productes de CBD no són medicaments i no poden diagnosticar, tractar o curar malalties. Sempre consulti al seu metge abans de començar un nou programa dietètic

Si té alguna pregunta sobre aquest producte, comuniqui's amb el nostre equip de servei d'atenció al client abans de la compra.

Enviaments:

El lliurament de la comanda es realitzarà a l'adreça de lliurament especificat per la el client o entitat contractant.

Si un o més dels articles que ha demanat estan esgotats en intentar fer la compra, el sistema no acceptés la seva comanda i no podrà tramitar el mateix.

L'informarem immediatament per correu electrònic si aquest fos el cas. Els nostres enviaments, es realitzen, per correu ordinari - UPS, CORREUS, CORREUS EXPRES, DHL I GLS.

Per a enviaments internacionals i en casos especials, la comanda s'envia per correu certificat per acord.

Retards:

Atès que els cannabinoides i els productes de Canem són un tema controvertit en molts llocs, poden ocórrer inspeccions i retards de duana, fins i tot confiscacions.

Si això succeeix, depèn de vostè com a destinatari aclarir la causa de la demora i després s'avalua si envia o no un paquet de nou.

Privacitat:

Ens esforcem per respectar la seva privacitat i manejar la seva informació personal de manera respectuosa. Som responsables de tota la informació personal que ens proporcioni, com el nom, la direcció i una altra informació obligatòria requerida per al registre i confecció de la comanda.

CONSULTI EL NOSTRE AVÍS LEGAL PER A MES DETALLS DE NOSTRA POLITICA DE PRIVACITAT.

Devolucions:

Si la seva comanda és anul·lada, rebutjat i / o cancel·lat, l'import del mateix serà reemborsat aproximadament en uns 30 dies com a màxim.

Amb els nostres millors desitjos Indiacosmetics España